מילוי רווח בין כתר לחניכיים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

22/01/2017 | 03:59 | מאת: מיקה

הלבישו לי כתרים אבל נשארו שני רווחים שאינם צמודים היטב לחניכיים והחלל מתמלא במזון. באיזה חומר נכון למלא את הרווחים ומה העלות?

מיקה שלום, לא ברור משאלתך האם הכתרים קבועים או זמניים והאם מודבקים קבוע -התשובות בהתאם

22/01/2017 | 10:30 | מאת: מיקה

תודה. ..לשאלך דר': הכתרים מודבקים קבוע

מיקה שלום, לכתרים המודבקים קבוע אין פתרון אידיאלי למילוי מרווח מלבד החלפתם ואם דחיסת המזון משמעותית כך יש לעשות גם אם העלות לא מעטה על מנת לצמצם נזק עתידי , במקרים מסוימים ניתן למלא את המרווח גם בעזרת חומרים לסתימות אך אלו לרוב אינם מחזיקים ובמקרים מסוימים עלולים לגרות את החניכיים אם נוצרה מדרגה בשולי השחזור

23/01/2017 | 20:04 | מאת: מיקה

תודה מקרב לב תשובתך סייעה רבות רק הלוואי והמחירים הנוראיים לא היו גורם מעכב שפוגע לרבים באיכות החיים (גם ביטוח לנושאים המסוימים הללו,אין) ערב נעים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה