איך מנקים כתר זמני שלא יפול

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

21/01/2017 | 18:03 | מאת: ענת

רציתי לשאול איך מנקים חוץ מהצחצוח כתר זמני פוחדת שאם רק אצחצח ואשתמש במי פה זה לא מספיק חזק אבל אם אשתמש בחוט דנטלי פוחדת שהכתר לא מספיק חזק וזה ינתק אז מה עושים?

ענת שלום, ניתן להכניס גם חוט דנטלי ועל מנת שלא יגרום להוצאת הכתר יש למשוך את החוט לכיוון החזית בעת הוצאתו (במקום כלפי מעלה )

23/01/2017 | 17:19 | מאת: ענת

הבעיה שיש לי את החוט המחובר כך שזה לא טוב האם במקרה כזה הקיסם שמחובר לחוט הדנטלי בצד שני או אפילו לקנות את המברשונים הקטנים אפשר או עדיף להשתמש כדי שהכתר הזמני לא יתנתק וכן יתנתקה האיזור או שמספיק באיזורים האלה רק צחצוח ושימוש במי פה ?

לצערי אין דרך לענות לך מבלי להתאים פיזית את המכשור המתאים למצב הקיים בפה

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה