כתר זמני כמה שאלות לגביו

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

18/01/2017 | 15:43 | מאת: ליאת

הכתר הזמני נפל לי אחרי יומיים מה הסיבות שכתר זצני נופל כל כך מהר האם זה בגלל משהוא שאני גרמתי או משהוא אחר ואם ככה נופל במהרה ההכנה של הכתר תהיה מסובכת יותר כדי להגיע גם שם לדיוק ועושים כתר חרסינה האם ההכנה של כתר כזה יותר מסובכת ומורכבת כי לא נוטים היום לעשות הרבה כתרים כאלה רק במקומות או אסתטיים או שאי אפשר כתר עם מתכת?

יכולות להיות סיבות רבות לנפילה של הכתר לדוגמא-שן קצרה, דבק חלש, מרווח בין השן לכתר ועוד, כתרים המבוצעים בצורה דיגיטאלית אמורים להיות מדויקים יותר מכתרים המבוצעים ידנית

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה