שיקום כתר חרסינה ללא מתכת

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

16/01/2017 | 19:36 | מאת: נועה

הוחלט לעשות לי כתר חרסינה ללא מתכת איך הולך שלב המדידות . כלומר כמה מדידות צריך ומה התהליך כלומר זה שאין מתכת איך שלב המדידות שונה ומה עושים בכל שלב מאחרי שגמרו את הכתר הזמני?

נועה שלום, יכולות להיות וריאציות רבות , האם המידות דיגיטליות או עם חומרי מידה, האם הכתר מבוצע במרפאה או במעבדה האם הכתר משכבה אחת (למשל זירקוניה מוניליטית) או בשכבות (ובמקרה כזה האם הרופא בודק בנפרד את שלד הכתר) בקיצור -רק הרופא המטפל יוכל לענות על התהליך המבוצע במרפאתו

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה