תור לשיננית בין הטיפולים

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

11/01/2017 | 18:28 | מאת: שרית

יש לי תור לשיננית בין המבנים שעושים לי לכתר הזמני או אפילו בין צד אחד שיהיה כתר זמני ומבנה לצד שני שיהיה רק סתימה זמנית כי עדיין לא החלטנו וודאי הסדר איך עושים תלוי ברגישות ובכאב שאני מרגישה ואז נחליט סופית השאלה השיננית בין התורים הנ"ל יכולה לעשות נזק שאפילו בטעות לגעת במקום לא טוב או להזיז למרות ששיננית טובה אבל אפילו המקום רגיש יותר ועדיין ועדיין לא יהיה עם כתר עדיין , האם צריכה לדאוג?

שרית שלום, שיננית מיומנת לא גורמת נזק לשיניים גם במהלך טיפולים, יש משמעות עצומה לתדירות הטיפולים אצל השיננית לכן חבל לדחות את הטיפול

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה