נקודות שחורות בלשון

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

10/01/2017 | 21:10 | מאת: תמר

כבר שנים שיש לי נקודות שחורות בלשון קראתי שהן נגרמות מהצטברות של חיידקים ונעלמות בנקיון עם מברשת שיניים אך זה לא עזר, רציתי לדעת ממה זה נגרם? והאם אפשר להסיר אותן באיזו שהיא דרך ? אשמח לתשובה .

תמר שלום, נקודות שחורות על הלשון הן בדרך כלל חיידקים ותוצריהם אשר נצבעו כתוצאה מחומרים בפה, ניתן ברב המקרים להסירן בעזרת ניקוי עם מנקה לשון (לא מברשת שיניים אלא מנקה לשון ייעודי הנראה כמו מגרפה) בכל מקרה כדאי להגיע לשיננית /רופא לאבחון וניקוי מקצועי יותר

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה