כאבים לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה

09/01/2017 | 09:30 | מאת: יערה

אני אחרי טיפול שורש 3 ימים ובטעות לעסתי על השן טיפה ומאז מרגיש כאב אני יודעת שאסור היה שכחתי לרגע האם זה יכול ובעיקרון כמה זמן אסור ללעוס ועשוי להיות עוד רגיש וכמה זמן אחרי זה מותר לעשות מבנה אחרי 10 ימים אפשר כבר?

יערה שלום, אין חוקיות בתחושה לאחר טיפול שרש, יתכנו כאבים בלי קשר ללעיסה ולהפך , אם לא הורידו מעט גובה מהשן השן משתתפת בלעיסה גם אם אינך אוכלת עליה ובכל בליעת רוק היא מקבלת מכה, כאב יכול להיות גם מדחיסת מזון בין השיניים כמו גם מסיבות רבות אחרות אם אין צורך במעקב כלשהו לאחר טיפול השרש בהחלט ניתן לבצע מבנה לאחר 10 ימים

מנהל פורום אסתטיקה דנטאלית ושיקום הפה