סרטן כיליה rcc

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

23/10/2015 | 12:42 | מאת: ג'ודי

חולת סרטן כיליה גרורתי בסאקרום ולאחרונה בלבת תחתונה מוקדים גם בריאות. טופלתי בסוטנט שהשפיע לטובה במשך כמעט שנה וזהו ניסיתי אינילייטה השפיעה לא טוב יל הכיליה הטובה והופסק כעת שואלת איזה עוד טיפולים קיימים בארץ ואולי בחו"ל אולי קבוצות מחקר אולי טיפולים אחרים מבקשת עזרה בנושא הזה אני מרגישה שמשהו מתפספס אצלי והמחלה הרימה ראש ומתקדמת.

תרופות ביולוגיות רבות הוכחו כיעילות בסרטן כליה מלבד השתיים שכבר קיבלת,פנה לאונקולוג. ברפואה המשלימה: ויטמין D3, מלטונין, ליקופן, וסטטינים שהן תרופות לכולסטרול אך נמצאו יעילות גם בסרטן כליה ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן