אילו תוספי מזון מומלצים

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

01/09/2014 | 22:40 | מאת: לילך

שלום רב, אשמח לדעת אילו תוספי מזון מומלצים במהלך טיפולים כימותרפיה נגד סרטן השד. אני במחזור טיפולי AC לאחר שני טיפולים. מגיבה קשה מאד בשבוע שלאחר טיפול ובשבוע לאחר מכן מתפקדת באופן די נורמלי. האם ידועים תוספי מזון להקלה ו/או למניעת הרס תאים בריאים? אשמח לתשובה לילך

02/09/2014 | 11:03 | מאת: יגאל - פרדס רימונים

כורכומין וסילמרין בתור התחלה. רצוי להתייעץ עם האונקולוג אם התגובות לטיפול קשות מדי, אולי צריך להקל במעט את הטיפול.. צריך לשפר את התזונה ולהצטייד בויטמינים ותוספים נוספים.

את מקבלת אדריאמיצין, תרופה רעליה ללב. כדי למנוע נזק ללב: ויטמין C, E סלניום וקו-קיו-10 בהמשך תקבלי תרופה בשם טקסול הגורמת לנזק בעצבים פריפריים (נימול בידיים וברגליים: כדי למנוע זאת: חומצה אלפא ליפואית וויטמין תוספים אחרים מומלצים:רסברטרול, צפרני חתול, שמן פשתןועוד ד"ר יוסף ברנר

02/09/2014 | 22:07 | מאת: לילך

תודה על התשובה. היכן ניתן לרכוש את התוספים שציינת ובאילו מינונים מומלץ לצרוך אותם

04/09/2014 | 00:00 | מאת: ללילך

קראי את דבריו של ד"ר שחר בן ארי שמתמחה בנושא. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000904883

04/09/2014 | 05:42 | מאת: לילך

תודה

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן