לפני שאני עולה על האוטוסרדה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

02/10/2012 | 14:33 | מאת: עמית

בגיל 60 ,מזה 10 שנים ידוע. טסיות דם נמוך בסביבות 130 wbc נמוך בסביבות 3-3.8 neutrophilis ,מזה 10 שנים בירידה איטית בתצורת סינוס, משיא של 4 עד להכי נמוך לפני חודש 1.33 rbc יציב בסביבות 4.55 חמרות המדדים הנמוכים יחסית,אני לא סובל מהתקררויות או זיהומים, בגלל הירידה האיטית בנאטרופילים,ההמטולוגית ,ניתן היה לראות שהיא מודאגת,דורשת בעוד חודש ספירת דם וביופסה מוח עצם, בנימה אופטימית, מה ניתן לקחת ,תוספים וצמחים בכדי לנסות להעלות את המדדים, הנ"ל,כל היתר בנורמה אני לוקח,מיקרופירין,ליפיטור 10 מנ,אומפרדקס 20 מג,אלטרול 25 מ,ג כורכומין 1000 קיו אנזים 10 100 ,אומגה 3 1 גרם,

התוספים הבאים יכולים לשפר את ספירות הדם הלבנות: ויטמינים A,,C, E, ביתא-קרוטן, סלניום, אבץ פיקולינט, מגנזיום ציטרט, חומצה פולית, גינסנג, שום, אכינצאה, אסטרגלוס, גינקו בילובה, MGN-3. באם לא עולה לאחר 3-4 שבועות, חייב לעשות בדיקת מח עצם. ד"ר יוסף ברנר

גם דיקור סיני עשוי לשפר את ספירות הדם הלבנות ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן