סרטן השד היפותרמיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

21/09/2017 | 19:47 | מאת: גיל

האם היפותרמיה יכולה להיות תחליף לניתוח או כימותרפיה לחולת סרטן השד ללא גרורות מה משך הטיפול? האם היית ממליץ על לקיחת אלוורה?

הטיפול בניתוח, הקרנות וכימותרפיה בסרטן שד מקומי הוא הטיפול המומלץ. חולות המסרבות טיפולים אלה יכולות להשתמש בהיפרתרמיה וטיפולים משלימים אחרים. משך הטיפול 3 חודשים. קיימים תוספי מזון רבים בעלי ערך כחלק מהטיפול בסרטן השד. אלוורה אינה בראש הרשימה. ד"ר יוסף ברנר

25/09/2017 | 15:48 | מאת: input

היפרתרמיה היא לאו דוקא הבחירה המועדפת כאלטרנטיבה לניתוח. cryoablation או microwave ablation הן בחירות טובות יותר. כמובן שהכל בתלות בשלב, דרגת ממאירות, גודל הגידול הסטולוגיה וכו'

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן