סרטן ריאות וראש דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

20/07/2017 | 11:32 | מאת: mmme

שלום, אבא חולה בסרטן ריאות מסוג אנדוקרצינומה. התחיל תהליך גם בצלע 6 ו-7 מצד שמאל למטה בריאות. (עבר אתמול הקרנה לאיזור הצלע). היו לו גרורות בראש עבר RSS. וישנו מצא חדש באדרנל ימיני בגודל 13 מ"מ. מטופל באופטיבו. כבר 8 ח'. אך המצב קצת החמיר למצב זה שציינתי. ברצוני לדעת אלו תוספי מזון יכולות לסייע ושהתגלו כעוזרות לסרטן? האם שמעת על- Kinoko Gold AHCC, Immune ? מה אתה ממליץ דר' במצב שכזה?

מחקרים מראים כי תוספי מזון רבים יכולים להשפיע על מהלך המחלה אצל חולים עם סרטן ריאה. בין השאר: תה ירוק, קורקומין, ארטמיסיה, ברברין, פטריות מרפא N אצטיל ציסטאין, רסברטרול, ויטמינים C,D ו E ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן