לימפומה - טיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

26/01/2017 | 15:50 | מאת: יקינטון

אני היום 7 חודשים לאחר השתלת מח עצם בגלל מחלת לימפומה של תאי T. כיום המחלה ברמיסיה ותוצאות בדיקות PET CT תקינות. איזה טיפול משלים ניתן להמליץ לי כדי למנוע השנות המחלה.

תזונה: להרבות בירקות, בפרי הדר, רימונים, שום, סלק, תה ירוק, אספרגוס, סויה. תוספים: קורקומין, רסברטרול, מלטונין, ויטמינים A,C ו D, נלטרקסון, Devil's Claw פעילות גופנית אינטנסיבית ד"ר יוסף ברנר

27/01/2017 | 17:55 | מאת: עמית

ד"ר ברנר, אני מאמין שהתכוונת ל - נלטרקסון במינון נמוך (low dose naltrexone) כו"כ, במקרה של t cell lymphona, להימנע מאכילת גלוטן.

כן, נלטרקסון במינון נמוך ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן