שילשלולים יכולים להיגרם בגלל גידול במקום אחר ?

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

03/02/2011 | 06:52 | מאת: י.ארנולד

תודה ד"ר ברנר,איך שוללים גידול בגוף ? הבעיה שלי היא שילשולים כרוניים ונראה שהגוף דוחה את המזון כי מערכת החיסון פועלת ביתר,המעיים שלי רגישים וזה לא בגלל המעיים ,זה נבדק כולל בגלולת המצלמה. אפשר לנסות לעצור את הגידולים בתרופה שדוחה אברים,לא ?

בין השאר תזונה עשירה בחומצה פולית, סיבים, סידן, סלניום, אבץ, ויטמינים C, D, E, תה ירוק, קורקומין ובטה קרוטן ודלת חומצות שומן בלתי רוויות, בשר וסוכר הינה תזונה המונעת היווצרות סרטן המעי הגס. כמו כן שימוש בפרוביוטיקה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן