בצקת לעובר בגב כף רגל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

24/05/2012 | 11:52 | מאת: אלכסנדר

שלום, בסקירת מערכות ראשונה התגלה אצל העובר בצקות בשתי כפות רגליים (PEDAL EDEMA) , בסקירה שנייה הבצקות נשערו , ולא התפשטו לאזורים אחרים,בדיקת מי שפיר היתה תקינה, ואקו לב עובר היה תקין. מה יכולה להיות הסיבה? אנו שלחנו את תרבית ל-3 בדיקות נוספות:1)נונן 2)מילרוי 3)CGH . האם יש עוד בדיקות שעליינו לבצע? האם התופעה של בצקות בגב כפות רגליים מוכרת וידוע? תודה רבה על ההתיחסות . אלכסנדר

אלכסנדר שלום, אתה נמצא בפורום של פיזיותרפיסטים עם התמחות בטיפול בלימפאדמה. לגבי בדיקות ואבחון אני מציעה שתפנה לפורום של רופאים. באתר של דוקטורס יש פורום טרום לידה ויעוץ גנטי של פרופ' יובל ירון. הוא מתיחחס לשאלות לגבי בדיקות סקר בהריון, שקיפות עורפית, סקר שליש ראשון, חלבון עוברי, וכן בנושאים הקשורים לבדיקות האבחנתיות סיסי שלייה ומי שפיר. בהצלחה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)