עייפות חוסר אנרגיה בצהריים ובשעות ערב המוקדמות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

01/12/2017 | 14:07 | מאת: יעל

שלום רב. אני בת 50 אני לא יודעת עם יש לי אנמיה או שזה קשור לגיל המעבר,יש לי בעיה שאני ישנה הרבה בצהריים ובשעות אחר הצהריים המאוחרות העיניים שלי נעצמות ואני כל הזמן רוצה לישון וכבר בשמונה בערב אני לא מחזיקה מעמד ונרדמת עד אמצע הלילה ויש לי בלילה נדודי שינה האם זה אנמיה? או שזה קשור לגיל המעבר? אשמח עם תוכלו לתת לי עצה קטנה איך להתמודד עם העייפות הגדולה שתוקפת אותי החוסר אנרגיה הזה,איך אני יכולה להיות יותר אנרגטית וחיונית? והאם בנטורופתיה מטפלים בזה? אני ממש מודה לכם.

בכדי לקבוע אם מדובר באנמיה יש לבצע בדיקות דם . ישנם סיבות רבות לעייפות: חסר בויטמינים ומינרלים, חסר בנוזלים, בעיה פנימית הדורשת מהגוף ניצול רב של אנרגיה ומשאבים. מומלץ לשלול מחלה ויראלית כמו CMV, EBV. לבצע בדיקות מקיפות כולל ברזל, B-12, פרופיל הורמונאלי כולל בלוטת התריס. ממליץ לבוא למרפאה לאבחון ומתן טיפול מתאים

מנהלי פורום נטורופתיה