שלפוחית נוירוגנית והמלצה לשינה ללא יקיצות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/10/2017 | 23:38 | מאת: אבי אלדן

עברתי לפני מספר שנים ניתוח בגב (ע"ש) וכנראה נפגעו העצבים הפריפרים היורדים לרגליים שגרמו חולשה ניכרית בשני הרגליים אי שליטה על השתן , דחיפות , ותכיפות בנוסף אין אונות סה"כ 100 א"נ ואיכות חיים ירודה. התלונות נבדקו ע"י אורולוג , נוירולוג , נוירוארולוג , נוירוכירורג . מאז אני לא ישן יותר משעה ונאלץ להגיע לשירותים באופן מהיר כך גם אחרי חצי שעה -שעה וחוזר חלילה עד הצהריים. טופלתי בכול התרופות הקיימות ללא שינוי . ניסיתי גם לקחת סו פלמטו ( תוסף לפרוסטטה עם אבץ B6 מיצוי גרעיני דלעת) שלצערי לא הועיל ( האורולוג צחק שספרתי לו על התוסף). אין לי דלקת בדרכי השתן . כל פעם שאני משתין זה בערך 40-70 מ"ל וזה קורה בין 15-20 פעמים ביום . זה קורה בתכיפות ודכיפות בעיקר בלילה עד שעות הבוקר המוקדמות .מאז אני הולך לישון בארבע לפנות בוקר . מישהו שמבין המליץ לי לנסות כדור שינה ( לפני שינה כמו miro) או אולי קנאביס , הרופא משפחה טוען שאין לי הפרעות שינה , אלא שלפוחית נוירוגנית והיא הסיבה ליקיצות . הוצע לי בוטוקס ע"י אורולוג שעלול לגרום לאצירת שתן ולכן סירבתי. האם יש לכם בארסנל תוסף או ויטמין או צמח מרפא שכדאי לנסות ?

שלום אבי, קראתי את כל בתהליך שעברת, אני מבינה בעיקר שיש פגיעה שגרמה לשלפוחית נוירוגנית.. אני בהחלט חושבת שקנאביס רפואי יכול לעזור, כמו כן לנסות כדיר שינה על בסיס טבעי ואני צריכה לחשוב על דברים נוספים, תכתוב לי בפרטי. האם ניסית ללכת לאוסתיאופת? רק בריאות ושינה טובה!

מנהלי פורום נטורופתיה