סכרת 2 אני בן 68 נימול ברגליים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

14/07/2017 | 13:54 | מאת: מושון

שלום אני חולה סכרת בין היתר אני סןבל מיעקצוצים ברגלים הייתי אצל רופא סכרת ונתן לי כדוריםELATROLET קראתי בעלון וגם באינטרנט שזה נגד דיכאון ויש לזה תופעות לוואי אני לא יודע מה לעשות מה יש נגד הנימול ברגליים הבנתי שקשור לזרימת דם האם יש אפשרות לצינתור ברגלים כדי לפתוח את זרימת הדם או יש כדור חוץ מאספירין כדי לעזור תודה

שלום לך, ראשית יש לוודא שהתפריט היומי שלך מאוזן ובריא ומתאים לסכרתי ( אינדקס גליקמי, להימנע ממזון שמן, שומני, מטוגן, סוכרים פשוטים..) לאחר מכן, ניתן להתאים תוספים שיכולים לסייע במידה ואובחנה נוירופתיה סכרתית כמו למשל, חומצה אלפא ליפואית. דבר נוסף שמאוד עוזר במצב זה הוא טיפול רפלקסולוגי - אני ממליצה מאוד הוא מגביר זרימת דם בכפות הרגליים ולכן יכול לסייע. כדאי גם לטפל במקביל במחלות רקע אם יש כמו שומנים בדם, טריגליצרידים, לח"ד וכ'ו.. רק בריאות !

מנהלי פורום נטורופתיה