נפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/06/2003 | 09:57 | מאת: עמית

ד"ר שלום, מדי יום אני צועדת כ - 5.5 ק"מ בחוף הים (קרוב לשעה). ביומיים האחרונים לא צעדתי ופתאום ראיתי כי בשתיי הרגליים, באזור החיבור בין הקרסול לכף הרגל נוצרה נפיחות, נראה כאילו המקום מלא במים (מזכיר בצקת). מעבר לזה, אני מרגישה כאבים באזור זה בזמן העמידה, מן לחץ על הרגל. למעשה גם אזור השוק מרגיש מאד מתוח במיוחד כאשר אני מנסה לכופף/לקפל את הרגל. מה יכולה להיות הסיבה? תודה ויום טוב, עמית

י שכל כך הרבה סיבות לנפיחות שאיני מוצא טעם בשאלתך . הרי לך דוגמית אי ספיקת לב תסמונת נפרוטית חסימה של הוריד הנבוב פקקת ורידים עמוקים דלקת של מפרק הקרסול. דלקת של הדידים מסביב למפרק הקרסול דליות ורידיות תגובה לתרופות לימפאדמה

19/06/2003 | 22:33 | מאת: עמית

במילים אחרות, עליי לגשת לבדיקה אצל אורטופד.... האומנם? תודה וסופ"ש נעים עמית

מנהל פורום אורתופדיה