כאבים בירך שמאל ובברך ומטה שמתחילים מהישבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/10/2018 | 17:28 | מאת: ליטל

שלום, אני בת 29, לא הכי בכושר אבל רזה וקטנה, לא עושה פעילות ספורטיבית מסויימת שהובילה לתאונה ועם זאת, מזה קרוב לחודש התחילו אצלי כאבים חזקים מהישבן לכיוון הירך, לחץ חזק מאוד בברך, שיורד עד למטה לכיוון הצד השני של השוק לכיוון הכף רגל. זה התחיל ככאב גב מדומה ולאחר יומיים קיבלתי זריקת וולטרן ולאחר מספר ימים החלו הכאבים ברגליים. במצב הכי גרוע הרגשתי מצב שבו הרגל כל הזמן כאילו נרדמת, שורפת וגירוי מאוד חזק במיוחד בברך. מן תחושה שאף משכך כאבים לא עוזר.... אמרו לי במיון שזה בלט דיסק, נתנו לי ארקוקסיה למשך 10 ימים וערימות של משככי כאבים כולל פרקוסט שלא הקל על הכאבים כל כך. עשיתי בדיקת emg שיצאה תקינה וגם הלכתי לבדיקה נוירולוגית שיצאה תקינה. עשו לי צילום סיטי וגם מילום mri, הלכתי עם הכל לרופא מומחה עמוד שידרה שהסתכל על הmri ואמר שאין לי שומדבר בעצוד השידרה, לא בלט ולא פריצת דיסק, ולא שום דבר אחר. ככה הוא שלח אותי הביתה ללא איבחון כשהכאב בא והולך, משנה מיקום ומשנה צורה.... גם בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות.... אני לא ממש הולכת על הרגל, הלחץ בברך הורג אותי והכאבים לפעמים בלתי נסבלים ברמה שאני רק בוכה. חזרתי לעוד אורטופדים ולאף אחד אין תשובה!!! אני אובדת עצות, מרגישה שמשהו מתחולל לי בגוף וחשה הזנחה עצומה מצד הרפואה. אני עצמאית וקרוב לחודש לא מתפקדת!! ולא עובדת ומרגישה עצבות קשה מהמצב הבריאותי שלי ומחוסר היכולת של הרופאים לאבחן אותי. אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי לאן עליי לפנות ומה עליי לעשות וכמו מה זה נשמע? איזה שהוא כיוון לאבחון??

איני יודע מה הסיבה לכאביך. מאחר שעברת כבר ברור נרחב בשיטות של רפואה רגילה נסי רפואה משלימה( דיקור סיני)

וכמובן מרפאת כאב

15/10/2018 | 14:22 | מאת: ליטל

הייתי אתמול אצל פזיוטרפיסט פרטי שבדק אותי בדיקה גופנית ואמר שיש לי עצב בעמוד השידרה שזז וגורם ללחת בעמוד השידרה וגורם לסיאטיקה לרגל ולישבן. האם יתכן שלא ראו כזה דבר בצילום mri של עמוד השידרה?

מנהל פורום אורתופדיה