נמאס לי להיות מוגבל בגלל המחלה הזו

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

21/08/2010 | 09:40 | מאת: ברק

הדלקת בערמונית הזו הורגת אותי לא יכול להשתין כמו בנאדם יש עצירת שתן לא יכול לאכול דברים חמוצים או חריפים כמו לימון בסלט וסחוג פעם אחת התעלמתי ואכלתי מאכלים חמוצים כמו מלפפון חמוץ וכדומה ותיפסתי על הקירות כמעט הלכתי למיון וכמעט התעלפתי אני מרגיש חלש בטירוף בגלל הכאבי הבטן שנובעים מערמונית מוגדלת ואני רק בן 27 פשוט נמאס כל רופא שהלכתי אליו שולח אותי לרופא אחר או אומר שאין ביכולתו לטפל במחלה הזו רק עושה עלי ניסויים קלינים בכך שמביא לי תרופות כדי שאנסה נשבר לי כבר!

קיים טיפול היפרטרמיה . טיפול בחימום מקומי של הערמונית ע"י קטטר מיוחד המתחבר למכשיר ובהרדמה מקומית כמעט ואין כאבים חימום למשך שעה נותן תוצאות טובות לעיתים אפילו מצויינות. נכון שבארץ אין הרבה אורולוגים שמשתמשים בשיטה זו אך באירופה בגרמניה , איטליה השיטה מוכרת בסל הביטוחים הרפואיים. מדובר בטיפול חד פעמי באופן אמבולטורי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת