השתלת עדשה תוך עינית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

19/11/2015 | 16:56 | מאת: אלמוג

אני בן 44 בעל קוצר ראיה של -8.5 וצילינדר בשתי העיניים. לפני כארבע שנים היה לי אדנווירוס חזק שבעקבותיו יש לי תסנינים על הקרנית השמאלית. בבדיקת רופא עיניים לפני שלושה ימים, ציין שהכל תקין למעט תסנינים אלו, אולם טען שהוא לא ממליץ על הרכבת עדשות מגע רכות וכן לא ממליץ על ניתוח להשתלה של עדשה תוך עינית. מה הן הסיבות לכך? והאם לדעתך בעתיד אהיה כן רשאי לבצע ניתוח זה? תודה רבה!

שלום רב בהווה לא הייתי ממליץ כל עוד יש תסנינים בהמשך ניתן לשקול ניתוח השתלת עדשה או לחילופין הסרת העדשה הטבעית והשתלת עדשה מלאכותית בגילך אני הייתי מעדיף את האופציה השניה היות וניתן לבחור בעדשה מולטיפוקאלית שתיתן טווח קרוב. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה