קרוהן/קוליטיס והסרת משקפיים בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

07/08/2015 | 16:58 | מאת: ליאת

באחד מהמכונים שהייתי נאמר לי ששיטת החיתוך-לאסיק יותר מתאימה לחולי קרוהן וקוליטיס מאשר השיטה השניה. (יש לי קוליטיס כיבית ואני לוקחת תרופות שאינן ביולוגיות) . אחרי חוות דעת נוספת נאמר לי כי שיטת לאסיק לא מתאימה לי מבחינת מבנה העין. האם אכן שיטת השיוף לא מתאימה לחולי IBD(קרוהן וקוליטיס)?

במחלות מסוג הקרוהן, ניתן לבצע ניתוחים רפרקטיביים, יש צורך לודא שהמחלה שקטה בתקופת הניתוח בכדי למנוע החלמה לא תקינה, כמו כן יש לודא כי אי תמנים של המחלה בבדיקת העיניים. בברכה דר מיכאל היימס

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה