קוצר ראיה גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

15/12/2003 | 18:42 | מאת: טלי

אני קצרת רואי מגיל שלש כיום בגיל עשרים מספר המשקפיים שלי הוא -16 בעין ימין -17.5 בעין שמואל המספר עדין לא יציב וממשיך לעלות האם ניתן לעבור ניתוח לייזר עם מספרים כאלה. ובאיזה גיל המספר מתייצב . בברכה טלי

15/12/2003 | 21:26 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

טלי שלום בקוצר ראיה גבוה מאוד כמו שלך לא מומלץ לטפל בלייזר אלא ע"י השתלת עדשה תוך עינית, בנוסף לעדשה הטבעית או במקומה. כמובן שיש להמתין להתיצבות המספר ובמקרה שלך עוד שנה לפחות. כמובן שיש צורך בבדיקה מלאה ע"י רופא מנתח, אם תרצי תתקשרי אלי כשהמספר יתיצב. חנוכה שמח דר' כץ.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה