אימוני כושר אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

04/02/2004 | 12:35 | מאת: רמי

היי. תוך כמה זמן ניתן לחזור לפעילות ספורטיבית אחרי הניתוח? האם יש איזה שהיא הגבלה על מאמץ פיזי - הרמת משקולות ואם יש אז לכמה זמן? האם יש בעיה עם זיעה וניגוב עיניים (פעילות איירובית) ואם יש אז לכמה זמן? תודה.

04/02/2004 | 19:20 | מאת: ד"ר תואם כ"ץ

רמי שלום, במשך החודש הראשון לאחרניתוח LASIK יש להמנע מפעילויות שבהן עלולה להגרם חבלה לעין, כגון ג'ודו, האבקות, ספורט קבוצתי הכולל דחיפות וכו' . בנוסף יש להמנע משחיה. אין מניעה מפעילות פיזית אחרת ומותר להזיע. יש להמנע מכניסת זיעה לעיניים. מותר לנגב בעדינות. בברכה דר' כ"ץ

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה