ניתוח prk במספר גבוה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/12/2020 | 14:40 | מאת: טום

שלום אני עם מספרים גבוהים 15 ו11 בעיקרון נמצאתי מתאים ללייזר עשיתי מיפוי קרנית עובי בשתי העיינים 530 עכשיו הרופא אמר לי שיש אי סימטריה בקרנית בעין אחת - עכשיו מה זה אומר בבקשה? במיפוי קרנית זה צבוע באדום אמרה שלא קרטוקונוס ממיפוי ישן שעשיתי לפני 5 שנים זה גם נמצא ככה שזה לא חדש יכול להיות בגלל המספר זה נהיה ככה? והאם לייזר מסוכן לעשות על קרנית כזו? שיכול לגרום חלילה לקרקוטונוס הזה. האם יכול להיות סיבוכים אחרי PRK? תודה רבה

08/12/2020 | 14:43 | מאת: טום

אני מדבר על תיקון חלקי כמה שניתן להוריד ולהשאר קרנית במצב תקין כמובן מבין שלא ירד כל המספר והשתלת עדשה קצת מפחיד כבר

שלום רב במידה ויש חוסר סימטריה של הקרנית לא מומלץ ניתוח לייזר. במספרים כל כך גבוהים הייתי שוקל ניתוח השתלת עדשה. בברכה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה