ים לאחר prk - נכנס מים לעין

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2019 | 20:45 | מאת: דניאל

היי אננ כחודש ימים לאחר ניתוח prk בעיינים, הלכתי לים ועף גל אחד שבטעות נכנס לי מים לאחד העיינים. כמה שעות אחרי זה הגעתי הביתה ושמתי הרבה דמעות מלאכותיות (לא יידע אם זה יעזןר) 1. מה הסיכון באופן כללי מכניסה של מי ים לעיינים? האם זה סכנה לזיהום? במידה וכן במידה ולא אקבל זיהום האם זה סימן שהכול בסדר ? 2. האם מלבד הסכנה לזיהום בעיינים , זה עלול להשפיע בתצורה אחרת על תהליך ההחלמה ?

שלום רב, לאחר כחודש אין שום בעיה. טוב שבוצעה שטיפה של העין. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

30/06/2019 | 10:38 | מאת: דניאל

תודה רבה על המענה! בכל זאת אשמח לדעת אם הסכנה בכניסה של מים לעין בטרום לחודש היא סכנת זיהום? או שזה עלול להשפיע בעוד תצורות על תהליך ההחלמה.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה