חודש וקצת לאחר prk - 4 שאלות שאשמח להתייחסות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

29/06/2019 | 11:58 | מאת: מוטי

היי, אני 34 ימים אחרי ניתוח prk + wavefront , קרראתי הרבה ואני מבין שתהליך ההחלמה לוקח 3 חודשים אבל בכל זאת אני אשאל. הראיה בעין אחת פחות טובה מהשניה - גם לרחוק וגם לקרוב.. הבחנתי בזה לראשונה לפני 18 יום בערך וקיוותי שעם הזמן זה ישתפר אבל המגמה הזאת נשארת כפי שהיא שעין אחת רואה מטושטש יותר לקרוב ולרחוק.. אני יודע שבמצב נורמלי אחרי חודש בדרך כלל אמורים לראות די סבבה ואחרי זה חאט לאט מתחדד ומתייצב אבל עושכ רושם שאצלי עין אחת לא רואה מספיק טוב. 1.האם יש מקום לדאגה? 2.בבדיקה אצל רופא מנתח הוא יוכל להגיד לי אם זה עניין של זמן שישתפר אן שלא ניתן לבדוק זאת אלא רק להמתין? כלומר ניתן לאמוד את זה בכלל בבדיקה? 3 . האם שווה להתעקש להקדים את הביקורת והזמן הוא עניין חשוב לאיבחון במידה וצריך או שלחכות עוד 3 שבועות לביקורת? 4. שאלה בנושא אחר: האם אימוני כוח ומשקל בחדר כושר עדיף להימנע או שעבר מספיק זמן ? אני שואל כי הבנתי שאימוני כוח עלול להפיל לחץ פנימי על העין אז אני תוהה אם זה בסדר לחזור להתאמן משקולות

שלום רב, נתחיל מהסוף אין בעיה באימון משקולות. כאמור זמן ההחלמה בשיטה זו לעיתים יכול להיות ארוך מהממוצע. לגבי הקדמת התור הדבר תלוי עד כמה הבדיקה תרגיע אותך. בהצלחה, ד"ר אליה לוינגר.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה