נגישות
נגישות

לחץ תוך עיני וסינוורים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

27/11/2018 | 21:39 | מאת: משה

שלום רב! לפני שנה + ביצעתי ניתוח prk לאחר כמה ימים של נטילת טיפות סטרואידם נהיה לי סינוורים קשים ובבדיקה גילו שיש לי לחץ עיני גבוה ועל כן הפסקתי לקחת תסטרואידם לפני כמה ימים ביצעתי שוב ניתוח תיקון ואני מרגיש שוב סינוורים אחר נטילת הסטרואידם השאלה שלי האם כיון שפעם הקודמת היה לי לחץ עיני מחגבר עליי להפסיק גם כעת תטיפול מידי או שאין בכך סיכון לקחתם בשבוע הראשון או השני ????

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אני ממליץ על בדיקת לחץ תוך עיני על ידי רופא עיניים למעקב. על פי התוצאה יוחלט על המשך הטיפול.
