prk חמישה חודשים אחרי ניתוח בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

26/07/2017 | 10:29 | מאת: אורי ראובני

שלום עברתי ניתוח prk לפני 5 חודשים בשני העיניים. אני עדיין לא רואה טוב... כלומר לא ברמה של המשקפים. הרופא שלי אמר לי להמשיך טיפות לוטמקס גם אחרי 5 חודשים! לי זה נראה המון, חברים שעשו את הניתוח הפסיקו אחרי חודש חודשים. יש לי הרגשה שהרופא שלי לא מספר לי הכל. הוא רק אומר להמשיך עם זה. ורציתי להבין למה הוא רוצה שאני ימשיך עם הלוטמקס כי אני יודע שיש לו תופעות לאוי שיכולות להיות חמורות. תודה.

שלום רב, לעיתים יש צורך בטיפול ממושך בסטרואידים לאחר PRK. צר לי לשמוע שיש חוסר אמון בניך ובין הרופא המטפל. אני ממליץ בכל מקרה לפנות שוב לרופא ולברר שוב מה מצב העיניים. בברכה, ד"ר אליה לוינגר.

04/08/2017 | 10:51 | מאת: אורי ראובני

אני רוצה לחדד את השאלה שלי בבקשה! מה הסיבה לשימוש לטווח ארוך בלוטמקס במצב שכזה? האם כדי לזרז את ההחלמה? האם לפצות על "תיקון יתר"?? מאוד חשוב לי להבין בבקשה כי הרופאה שלי לא עונה לי. אחרי שהם קיבלו את הכסף... הוא רק רוצה שאני יביא לו לקוחות.

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה