דחוף

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

01/09/2015 | 19:16 | מאת: ירדן

עברתי היום עקירה רגילה של שן בינה לקח חצי שעה עד שהשן יצאה אחרי 2 זריקות הרדמה, בסיום העקירה הרופאה אמרה שחסר שורש עשתה לי פעמיים צילום אחרי העקירה ואמרה שזה נקי והוא איננו. גם בדקה לי וחפרה ולא מצאה אותו יש לציין שהיא רגילה ולא כירורגית. שאלתי היא יש לי כאבים חזקים באזור העקירה ובאזור האף ולידו למה הכאב ליד האף ובאף אני מפחדת שיש פריצה לסינוס האם ייתכן? היא לא הייתה רואה את זה בצילום שעשתה אצלה מה לעשוץ?????????

04/09/2015 | 17:20 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום כאבים לאחר עקירה מורכבת עשויים להמשך מספר ימים. פריצה לסינוס היה סיבוך אפשרי בעקירת שן בינה עליונה. הסימנים הם : נזלת או גודש באף בנחיר בצד העקירה. דימום מתמשך מאתר העקירה לאחר מספר ימים מהעקירה. הפרשה מוגלתית ממכתש העקירה או תחושה של " נזלת בתוך הפה" מעבר בין חלל הפה לאף מורגש בעיקר בשתיית נוזלים , הנוזלים יכולים לעבור מהפה לתוך האף. אם יש לך אחד מהסימפטומים הנ"ל מומלץ לפנות למומחה/ית לכירורגית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות