יובש בפה בזמן השינה 5 חודשים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/05/2019 | 20:46 | מאת: קרן

האם ייתכן כתוצאה מטיפול שורש לקוי (2 תעלות במקום 3 תעלות) שרק לאחר שנה בוצע חידוש טיפול שורש על ידי מומחה נגרם לי יובש בפה. ביקרתי אצל רופא פה ולסת אמר כתוצאה מאנטיביוטיקה יש פיטרייה על הלשון, אחרי טיפול הפיטרייה עברה. מה יכול להיות הגורם ליובש בפה? (הסוכר אינו גבוה וכל הבדיקות שלי תקינות, ואני שותה מים) אשמח לתגובתך.

12/08/2019 | 06:53 | מאת: ד"ר הילה קליין

יובש בפה בזמן השינה נגרם לרוב עי שינה עם פה פתוח , או נחירות. ולעיתים גם במצבים של לחץ נפשי. אין קשר לטיפולי השורש. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות