אנא עזרתך כאבי תופת בפנים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/11/2018 | 20:27 | מאת: מלי

בת 39.ברקע סינוסיטיס כרוני,חולת פיברומיאלגיהובעיות במפרק הלסת-קנקים ומעת לעת התקפי כאב. מאוד בלחץ בחודש האחרון בגללשסבלתי מכאבים דו צדדיים באיזור העיניים והאף כאבים מאוד חזק.אובחן סינוסיטיס לקחתי אנטיביוטיקה טבעית וחל שיפור אבל הכאב עבר רק לצד שמאל והינו במפרק הלסת בבלוטות,באוזן,כואב בשיניים,מקרין לעין שמאל לעיתים תחושת נימול.אין בעיות ראיה אין נפיחות רק כאב חזק שכאילו לופת לי את צד שמאל של הפנים 1. לפני חודשיים עשיתי צילום פנורמי בפה שבו ראו רק חור בשן. האם זה מבטיח שאין שם הפתעות רעות? 2.לאן ללכת?לאיזה רופא?מה ניתן לקחת.ארקוקסיה ואתופן אני לא לוקחת בגלל דלקת בקיבה .האם וולטרן בכדור יכול לעזור? אני כאובה מיואשת ומתחילה לפחד כיזה לא עובר תודה רבה

25/11/2018 | 06:06 | מאת: ד"ר הילה קליין

כאבים כרונים בפנים או במפרק הלסת שמקום בלחץ נפשי - המטרה הראשונית היא לטפל בלחץ ובהדרגה ירדו הכאבים. לגבי טיול אקוטי - ישנן מספר תרופות מנגזרת בנזודיאזפינים ו NSAIDS העשויים לעזור בשילוב עם פזיותרפיה. כדאי להתייעץ עם כירורג/ית פה ולסת המתמחים בנושא. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות