עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/04/2018 | 00:35 | מאת: עדי

שלום, מיזה ארבעה ימים יש לי חום הנע בין 37 ל 39 השקדים נפוחים, ניראת נפיחות בצוואר. כאב בבליעה (אין כאבי גרון), כל החניכיים בפה נפוחות, ממש נפיחות הגולשת בין השיניים ,פטריה בלשון וקצת פצעים בחלל הפה. רופאת משפחה אומרת שנראה סוג של זיהום. הטיפול שנתנה אנטיביוטיקה צפורל 500mg X3 ליום ולקחת אקמול לכאבים והורדת חום ולרבות בשטיפות מי מלח. שלושה ימים ללא שיפור אף היום קמתי עם החמרה בחניכיים הוסיף להיות נפוח. סובלת מכאבים ולא יכולה לאכול פרט לאוכל טחון. האם הטיפול בחלל הפה הוא אכן רק אנטיביוטיקה? ע"פ מה שתארתי מה הטיפול שמרפאת רפואת הפה נותנים למקרים הנ"ל? תודה מראש.

12/06/2018 | 11:33 | מאת: ד"ר הילה קליין

ע"פ תיאור המקרה ייתכן והיה מדובר בזיהום ויראלי. מניחה שכבר טופלת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות