עקירת שן בינה עליונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/09/2017 | 12:41 | מאת: שואלת

שלום, לפני יומיים עברתי עקירת שן בינה עליונה ימנית בעקבות חור בשן .העקירה נעשתה על ידי חציית השן לשתיים ואז עקירתה.לא היו כאבים, לא חום ולא נפיחות ולא ניתנה אנטיביוטיקה.מאתמול בבוקר אני סובלת מסחרחורת חזקה ועייפות קיצונית לאורך כל היום. האם יכול להיות שהעקירה גרמה לתופעות אלה? האם זה יחלוף או שזה מעיד על נזק כלשהו?

23/10/2017 | 05:52 | מאת: ד"ר הילה קליין

אלו לא תופעות המקובלות לאחר עקירת שן. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות