החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - החלפות פרק ירך וברך

16/06/2005 | 22:52 | מאת: kapuya

אימי בת 63 ועברה לפני שבוע החלפת מפרק ברך אבקש קצת מידע לגבי זמן ודרך להחלמה

21/06/2005 | 16:49 | מאת: ניצן א.

מצטרף לבקשה דלעיל ואודה אם תואילו לשגר תשובה לכתובת הא-מייל שלי ישירות. תודה.

21/06/2005 | 19:25 | מאת:

שלום וברכה ההחלמה מאד תלויה בפרמטרים רבים. ישנם מטופלים שלאחר חמישה ימים יוצאים לביתם עם הליכון ולאחר שבועיים כבר נעזרים במקל וכן הלאה. ואחרים נצרכים להליכון לששה שבועות והמהלך איטי. כך שההחלמה אינה קבועה ואינה אחידה בכל אופן נאחל לאמך החלמה חסרת סיבוכים וחזרה לחיים ללא כאב בברכה ד"ר גרינטל