כאבים בגוף

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

13/09/2008 | 07:01 | מאת: simona

אני לוקחת תרופות של לחץ דם ניאובלוק 100 מילגרם ודיובאן 160 מ"ג לאחורנה לחץ דם עלה והוסיפו לי את התרופה וסודיפ 10 מ"ג(VASODIP זה באמת מוריד את הלחץ דם אבל זה גורם לכאבי חזקים בשרירים ומרגישה כאילו כל הגוף תפוס לי ולא יכולה לסבול קור כשאני מרגישה קור הכאבים עוד יותר חזקים ומפריע לי בתועתיות. אני לוקחת את התרופה כבר שלושה שבועות וחצי וכאת כמה ימים אני מרגישה את זה שכחתי לצין שאני לוקחת גם תרופה לבלוטת התריס אטרוקסין 100 אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה

20/09/2008 | 13:09 | מאת:

מציע לוודא שלא התחליו תרופה מסוג סטטין (סמבקור, ליפיטור ודומיהם)ץ באם זו התרופה היחידה שהתחלת מציע להפסיקה ולעבור לתרופה שנקראת אמלו (5 מ"ג X1 ולעלות בהמשל ל 10 מ"ג), שהיא מאותה משפחה כך שהסכוי של"ד ירד גבוה. אפשרות נוספת היא לעבור לתרופה משתנת (דיזותיאזיד 12.5 מ"ג X1 ליום)