עברתי אבלציה שהוכתרה בהצלחה אך אני לא מרגיש טוב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - כללי

15/04/2008 | 22:16 | מאת: גיא

שלום רב , אני בן 35 וסבלתי מבעיה של svt מגיל 12. שכיחות ההפרעה היתה כל חצי שנה עד שנה . התקפים שנמשכו בין חצי שעה לשעה . לני כחודש היתה לי הפרעה שהתפתחה לפרפור פרוזדורים ובעקבות זאת החלטתי לבצע אבלציה . את האבלציה עברתי לפני יומיים . באבלציה הצליחו לאתר את הבעיה ולצרוב את הסיב שגרם להפרעה . האבלציה הוכתרה בהצלחה . הבעיה היא שלאחר האבלציה חשתי כאבים באזור הלב שחלפו אחרי כמה שעות אך מאז אני מרגיש שאין לי כוח . אני מאוד חלש . הדופק שלי נמוך ( בבוקר בסביבות 50 פעימות לדקה ובמהלך היום 60-65 פעימות לדקה . כמו כן מידי פעם אני חש כאילו אוטוטו מתחיל לי הפרעת קצב והיו מספר מיקרים שהרגשתי ממש לשברירי שניה שהדופק משתנה . בנוסף היה לי פעמיים תוך כדי שכיבה הסתובבתי לענות לפלאפון וחשתי ממש רעידות בידיים ותחושה של דופק מהיר. כל מי שפניתי אליו שזה הרופא משפחה והמצנטר טענו שעצם העובדה שאני חלש זה טיבעי וזה יעבור לי . אני חייב לציין שאני ממש לא טיפוס היפוכונדר אך אני ממש לא רגוע לאור העובדה שאני חלש מאוד . אני ספורטאי ובחור חזק מאוד . האם זה טיבעי מה שעובר עליי ? האם עליי להתעקש לבצע בדיקות כלשהן או שעליי באמת לתת זמן לגוף להתאושש וזה אמור לעבור ? אני מאוד אשמח לקבל מענה . אני מאוד לא רגוע .

30/04/2008 | 00:13 | מאת:

מציע לחכות ולתת לעצמך זמן להתאושש מהפרוצדורה. באם בהמשך יהיו ארןעים של דופק לא סדיר כדאי יהיה לשקול ביצוע הולטר לב תודה