סיאליס כבר לא כל כך עוזר לאחר ניתוח TURP

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/04/2019 | 21:24 | מאת: חיים

שלום רב בן 62. עברתי ניתוח פרוסטטה turp לפני כ שנה וחצי, לאחר כ 10 שנים עם ערמונית מוגדלת שפירה ולקיחת קסטרל 5 שנים ואומניק אוקז 5 שנים. מגיל 60 כ שנה שנתיים לפני הניתוח התחילו בעיות בזיקפה כנראה עקב התרופות הנ"ל שהייתי לוקח במנלך השנים . התחלתי עם סיאליס 20 מ"ג לפי הצורך וזה עזר. עכשיו לאחר הניתוח פרוסטטה ה סיאליס כבר לא אפקטיבי כל כך. השאלה מה עושים כדי לשפר את הזיקפה.

אתה צריך לפנות למרפאה לטיפול מיני כדי לעבור הערכה. מה משקל הניתוח, התרופות או שמא גורמי סיכון נלווים אחרים. לפי תוצאות האבחון ניתן להתאים טיפול. סיאליס 20 הינה רק אפשרות אחת מתוך תפריט מגוון. לבריאות והנאה מינית!!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים