רק בן 30 עם היסטוריה ארוכה של חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/06/2018 | 23:34 | מאת: המיואש..

אהלן,כבר אובד עצות ומתוסכל.. לפני כ7 שנים הכרתי בחורה שממש התאהבתי בה.. וכשהתחלנו לשכב כרגע מקרה שנלחצתי וחוויתי בפעם הראשונה נפילה של הזיקפה. זה הטריגר שפתח לי התקפי חרדה מאותו יום שמופיעים גם בדברים שלא קשורים בסקס.. כמו בימים שאני צריך לקחת החלטות בעלות משמעות.. אבל חרדת ביצוע תמיד מופיעה לי.. הכרתי בחורות במשך הזמן וניהלתי מערכות יחסים שכוללות יחסי מין וזה לא תמיד הלך חלק בגלל חרדת הביצוע שמלווה בחרדה דכאון ותסכול קשה שלעולם לא אצליח לנהל קשרי רומנטי נורמלי.. טופלתי בציפרלקס במשך תקופות שלקחתי והפסקתי.. בעיקר כי שהציפרלקס מוריד לי את החשק המיני ואז אי אפשר לנהל זוגיות בצורה כזו.. אבל בלי הציפרלקס אני בהתקפי חרדה שכמובן מורידים לי החשק המיני לקרשים. זה ממש מעגל של תסכול שאני לא מוצא פתרון. וגם ניסיתי טיפול אצל סקסולגית שלא הניב שינוי משמעותי בחיי המון קשרים זוגיים סיימתי מהצד שלי מהסיבה שכבר לא יכולתי להתמודד עם חרדת הביצוע והתסכול שזה הביא יחד איתו, הצד השני נפגע נורא כי הבנות זוג חושבות שאני לא נמשך אליהן למרות שאני מסביר להן את המצב שזה אצלי ופשוט אין לי חשק בגלל החרדה.. מה כבר אפשר לעשות? נכון לעכשיו.. וכבר כמה שנים שאני מרגיש שאשאר רווק לנצח בגלל חרדת הביצוע הזו.. וזה מתסכל כי אני אדם נורא זוגי..:(

שלום רב חבל שהטיפול הסקסולוגי לא עזר לך, בעיה בזקפה על רקע חרדת ביצוע נפתרת כמעט תמיד. אתה מודע ללופ שאתה נמצא בו ולא יוצא ממנו, תפנה לטיפול מיני מוסמך דרך אתר איט״ם, פרטי או ציבורי, חבל למשוך את הבעיה מעבר למה שכבר חווית וסבלת, וחבל על הקשרים שנפגעים מקושי זה. בדרך כלל הבעיה נפתרת על ידי הנחיות איך להתמודד בפועל עם המצב בזמן יחסי מין, איך להתרכז ברגע לזרום ולהנות, לפעמים גם בשילוב טיפול תרופתי

10/06/2018 | 23:42 | מאת: המיואש

תודה רבה על התגובה המהירה

10/06/2018 | 23:49 | מאת: המיואש

נכנסתי לאתר של איטם. מסתבר שהמרפאה שטופלתי בה היא חלק מהאגודה.. מה היית ממליצה לי לעשות? לנסות להחליף מקום?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים