אנאורגזמיה משנית - מספר חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/12/2017 | 09:12 | מאת: מוטרד

אני בגילאי ה- +30. חושש שבעקבות מפגש מיני עם גבר שבו הופעל לחץ חזק על האיבר במהלך הפליטה נגרמה לי פגיעה עצבית שהובילה לירידה ברגישות בפין ולחוסר יכולת לחוות אורגזמה (או בעוצמה כזו שכמעט ולא מורגשת). לאחר אותו מפגש לא היו כאבים או תסמינים שנגרמה חבלה משמעותית לאיבר. מאז אני מסוגל להשיג זקפה ולהגיע לפורקן, אבל בהנאה מופחתת וללא אורגזמה. לא חוויתי מצב דומה בעבר. לקח זמן עד שזיהיתי שיש שינוי קבוע במצב וקישרתי זאת לאותו מפגש. קיוויתי שעם הזמן תהיה החלמה איטית וטבעית אבל חלפו 3 חודשים מאז ולא נראה שיש שינוי. אני בספק רב שהגורם לכך הוא הורמונאלי (ערכי טסטוסטרון נמוכים/פרולקטין גבוה וכו'), כיוון שמדובר בשינוי פתאומי וחד וגם בגלל הגיל הצעיר יחסית. בכל אופן מתכוון לבדוק זאת בימים הקרובים. בנוסף, אני לא רוכב על אופניים או סובל ממצב כרוני כלשהו שיכול להוביל לפגיעה כרונית כזו. לא מדובר במצב שקל לשתף בו אנשים קרובים או אנשי מקצוע וזה גורם לייסורים קשים. מקריאה בסיסית על הנושא התרשמתי שהאופציות הטיפוליות למצב זה, על רקע נוירולוגי, מוגבלות ומצומצמות ולא נחקרו באופן מספק - מה שמטריד בפני עצמו. אילו בדיקות ואיזה מענה טיפולי ניתן למצוא עבור מצב זה בישראל? בנוסף, אודה על המלצה לגוף או מרפאה לתפקוד מיני שיוכלו לתת מענה מתאים (רצוי עם צוות שהוא גיי-פרינדלי).

צריך באמת לברר מה המקור לבעיה. גם אם מדובר בלחץ שהופעל באותו מפגש שאתה מתאר, עדיין אם קיימת בעיה נוירולוגית ניתן לנסות להגדירה. יש מרפאות שעוסקות בשיקום מיני. כיום ברוב המרפאות הצוות הוא גיי פריינדלי. כיום זה בייסיק בייחוד בתחום כה רגיש כמו הטיפול המיני. מציע שתחפש באתר איט"ם - יש שם רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות.

19/08/2020 | 17:43 | מאת: סקרן מאוד

סובל מדבר דומה כבר תקופה.... מצאת פתרון????

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים