תוספי תזונה וצמחים לשיפור זקפה וחשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/09/2017 | 22:11 | מאת: גיל

אפשר המלצות ? הבנתי שיש הרבה כמו גינסנג , מאקה ,יוהימבין ,וולבוטרין , גינקו ,תודה

אין אף תוסף תזונה שהוכח באמצעים מדעיים כמשפר חשק ו/או זקפה. יש הרבה מידע על ג'ינסנג, מאקה, יוהימבין, ג'ינקו בילובה ועוד, אך שוב - המידע לגביהם לא נבדק מדעית. להזיק זה לא מזיק. בהקשר זה נכון הפתגם - לא כל מה שבריא טבעי ולא כל מה שטבעי בריא... כאשר יש בעיה של חשק וזקפה - חשוב קודם כל לברר מה הסיבה לכך ובהתאם לסיבה לכוון את הטיפול. יש מרפאות לבריאות מינית העוסקות בכך. וולבוטרין אינו תוסף תזונה, אלא תרופה פסיכיאטרית להפרעות דיכאון וחרדה.

16/11/2018 | 18:16 | מאת: אחד שניסה

VirMAX - משפר זקפה ויש לו ביקוש גדול בארה"ב - שווה לבדוק טריבולוס - מגביר ייצור טסטסטרון - מעלה חשק מיני. לשים לב שה-saponins בפורמולה לא פחות מ-80% נסה אחד מהם, לי הטריבולוס הכי עזר (משמעותית).

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים