חולשה והרגשה רעה לאחר שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/07/2017 | 15:03 | מאת: אבי

קיבלתי הפניה למרפאת תפקוד מיני לאחר שנים של תלונות על הפרעות בתפקוד מיני כמו חוסר חשק והחזקת זיקפה..ובמיוחד שלאחר שאני מגיע לשפיכה יש לי חולשה נוראית ודכדוך לאורך היום שאחרי שלא לדבר על ירידה בביטחון עצמי ועוד תופעות משונות..האם מוכרת הבעיה האחרונה ומה ניתן לעשות? האם זה קשור גם לטסטוסטרון נמוך שצריך לבדוק? תודה

זה נשמע כמו POIS - תסמונת פוסט אורגזמה. כל מה שאתה מפרט מופיע בסינדרום זה. כתבתי על כך מספר פעמים בפורום זה - השתמש במנוע החיפוש של הפורום על מנת להגיע לתשובות קודמות. אם לא תמצא - שאל שוב ומבטיח לפרט. במקביל צריך לברר הסיבות לחוסר חשק ולהפרעה בזקפה. ייתכן וקשור. לא פירטת דברים פשוטים כמו גילך, מחלות רקע, תרופות, זוגיות ועוד - אך את זה כבר ישאלו לעומק במרפאה לטיפול מיני. אגב - יש רשימת מרפאות באתר איט"ם = www.itam.org.il זכור - טיפול מיני - זה עסק רציני :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים