דלקת כרונית, גיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/05/2011 | 12:46 | מאת: מעין

שלום, לי יש דלקת בגיד אכילס מזה מספר שנים. מדי פעם עם התפרצויות חזקות, ורב הזמן כאב קבוע בעיקר בשעת מנוחה (בעיקר כשהרגל ב"פוינט"). לא ניתן לראות שום נפיחות או סימן חיצוני לעין לא בעין רגילה ולא באולטרסאונד. ניסיתי משככי כאבים, תרופות אנטידלקתיות, פיזיותרפיה של מספר חודשים, מדרסים למספר חודשים אך דבר לא הועיל. האם קיים טיפול נוסף כלשהו לדלקות כרוניות בגיד אכילס? בנוסף, חשוב לי מאוד לעסוק בספורט אירובי כלשהו, אך כמובן שאיני מעוניינת להחמיר את המצב.האם קיימת פעילות כלשהיא אותה אוכל לבצע ללא חשש? אופניים? אליפטיקל? בתודה מראש על תשובתך, מעין

08/05/2011 | 14:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם קיים טיפול נוסף כלשהו לדלקות כרוניות בגיד אכילס? - אולי כדאי לנסות טיפול בגלי הלם. במידה וכלום לא עוזר, יש לבצע MRI ובהתאם לממצאים לשקול טיפול ניתוחי. האם קיימת פעילות כלשהיא אותה אוכל לבצע ללא חשש? אופניים? אליפטיקל? - כל מה שלא גורם לך לכאבים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול