פוליפים בכיס המרה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/02/2014 | 19:32 | מאת: דניאל

בבדיקות דם שנלקחו ממני התקבלו תוצאות של 7.biblirubin - total 1 טווח 1.2 לפני שנתיים התוצאה הייתה 2.5 bilirubin- direct 0.36 טווח 0.3 לפני שנתיים התוצאה הייתה 0.42 בבדיקה הפעם הGOT- AST היה 40 טווח 31 GPT- ALT- היה 52 טווח 34 הרופאה שלחה אותי לבדיקת הפטיטיס שחזרה שלילית. באולטרסאונד התגלו שני פוליפים בכיס המרה עד 0.6 ללא עדות לסימני דלקת לא הודגמו בבירור אבנים דרכי המרה חוץ ותוץ כבדיות אינן מורחבות במסמך נכתב שהרופא מציע מעקב לעטד 6 חודשים האם כדאי לי לפנות ליעוץ אצל גסטרולוג או שרק לעשות אולטרא סאונד עוד חצי שנה? תודה רבה

בדיקת הדם מעידה על גילברט שזה לא מחלה אלא תופעה שקיימת אצל אחוז קטן מהאוכלוסיה ללא כל השלכות - בילירובין גבוה בעיקר במצבי חום והתייבשות. לגבי הפוליפים ההמלצה שקיבלת נכונה

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול