הרגשת שריפה בבטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

26/01/2010 | 18:41 | מאת: טל

אני בת 24 סובלת ממעי רגיז בשבוע האחרון התחלתי להרגיש צריבה חזקה שמתחילה במרכז הבטן ומתפשטת לאורך כל מערכת העיכול. והתחלתי לשלשל ובתחילה השלשולים גרמו לי לכוויה מסביב לרקטום. בנוסף יש לי טעם וריח מהפה והרגשת חולשה. הצריבה בבטן מתחילה כאשר אני אוכלת ונחלשת קצת עד הארוחה הבאה וכמובן מתלווה לזה כאבי בטן. ממה זה יכול לנבוע? ומה אני יכולה לעשות כדי שזה יפסיק?

29/01/2010 | 23:22 | מאת: ד"ר אייל גל

גם סימפטומים מסוג זה יכולים להופיע בתסמונת המעי הרגיש והטיפול הוא סימפטומטי. כמובן שלא ניתן לשלול תהליך זיהומי ולכן כדאי לבצע תרבית צואה. ד"ר גל

מנהלי פורום גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול