התמודדות עם עצירות כרונית עוד לפני לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/08/2020 | 13:26 | מאת: אביבית

שלום רב , אני סובלת שנים מעצירות כרונית ועברתי את כל סידרת הבידקות בגסטרו לצערי לא נמצא לי פתרון. בעיית העצירות היא לא באוכל אלא פרסטלטיקה איטית וחלשה (משמע שהצואה לא מגיעה עד לאיזור הרקטום אלא תקוע במעיים ) ניסיתי לשלב כל מיני דברים כולל רפואה משלימה . וספורט כמובן . (עדין עושה הכל ) נכון להיום הדבר היחיד שעוזר לי זה כדורי אלוה לקס. (כדורי אלוורה ) כרגע אני בהריון בשבוע 10 וסובלת מעצירות קשה כך שחוקן נניח לא עוזר . התקשרתי למכון הטרטולוגי לברר אלו תכשירים ניתן להשתמש כל מה שהציעו זה שמנים למינהם או אבקת נורמלקס - זה לא מדגדג אותי . כולל לקסעדין שלא משפיע מה הסיכון בכך שאקח את כדורי האלוה לקס ? איזה פתרונות אחרים יש לכם אני אובדת עצות . כך או כך אני נמצאת בסיכון לבריאות אשמח לתשובה בהקדם

שלום אביבית, לגבי הכדורים ממליצה לך להתייעץ בפורום ״הריון ולידה- הלל יפה״ המנוהל ע״י רופאים. לגבי אפשרות נוספת לטיפול, ממליצה לך מאוד לנסות דיקור סיני אצל מטפל.ת אשר מתמחים בהריון ולידה. ציינת שניסית רפואה משלימה, במידה ולא ניסית דיקור, זה מאוד יכול לעזור. דבר נוסף, במידה ואת נוטלת תוספי ברזל בטבליות, ממליצה לך לנסות תוספים נוזליים (ספאטון, אקו סאפ...) אשר נספגים בקלות במערכת העיכול ומפחיתים משמעותית תופעות כמו עצירויות. כל טוב ובהצלחה, דנית

02/09/2020 | 14:38 | מאת: אביבת

תודה על המענה. לגבי דיקור אני כן עושה. זה לא עוזר כבר ברזל עוד לא קיבלתי הנחיה לקחת ומזה אני לא פחות חוששת אני מתוסכלת שאין לתאר ומאוד חוששת לפגוע בעובר . אבל מצד שני אני גם לא יכולה להמשיך ככה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה