דילול עוברים מ2 ל 1

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

21/08/2018 | 21:54 | מאת: לי

שלום רב, גיליתי שאני בהריון עם תאומים, בלי הפריה. יש לי ילדה בת 3 בבית. אין לי בעיות רפואיות אבל אני יודעת שמבחינה נפשית לא אעמוד בזה. אני חוויתי דיכאון וחרדות בהריון הקודם והנוכחי. איך אפשר לקבל אישור מוועדה לדילול במצבי. תודה מראש

26/08/2018 | 21:42 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך לי, דילול עוברים הוא נושא מורכב ורגיש. לגבי ההליך את צריכה לפנות למרפאה על מנת שיסבירו לך את כל התהליך והשלכותיו. אין תשובה אחת לשאלתך . מוזמנת כמובן למרפאה בהלל יפה להמשך בירור. בהצלחה בהמשך, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה