לימפוציטים, ברזל ופרוטאין c ריאקטיב

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

12/10/2020 | 00:30 | מאת: עדן

WBC 6.9 בבדיקת דם לימפוציטים 3.3 נויטרופילים 3.1 K/up הרמות באיזור הערכים הללו כ שנה וחצי. כמו כן בלוטות לימפה צוואריות מוגדלות כ שבוע (לפי מה שידוע). צוואר כואב כבר כמה שבועות. כאב גרון חולף של 24 שעות לפני שלושה ימים. בנוסף CRP של 16.8 ברזל נמוך (35 בבדיקה נוכחית) לסירוגין בשנה האחרונה המוגלובין כמעט תמיד 14.8 -15 ובבדיקה האחרונה 13.1. בת 21, משתמשת במדבקות evra , בחצי שנה האחרונה בוצעו בדיקות בעקבות כאבים מפושטים בבטן, המעירים משינה (נשלל הריון או סיבה גניקולוגית, בוצע us בטן, כליות ודרכי השתן הכל תקין), כאבי ראש חריפים וכאבי גב (עקמת ברקע). מעבר למה שציינתי הכל תקין. כבר לא יודעת מה לבדוק, באופן כללי לא ממש סובלת אבל מרגישה שמשהו לא בסדר ולא מגיעה לאבחנה. אשמח לייעוץ או הכוונה לבדיקות או הכוונה להפסיק לבדוק ולשחרר תודה :)

הממצאים בבדיקות המעבדה לא משמעותיים על פניו, לגבי בלוטות הלימפה מומלץ להבדק על ידי הרופא המטפל כדי שיעריך את גודלן ויחליט אם יש צורך בהמשך בירור.

מנהל פורום המטולוגיה