ערכים גבוהים של EOS

דיון מתוך פורום  המטולוגיה

25/08/2020 | 03:14 | מאת: לילך

היי. בת 28 בתקופה האחרונה חולשה בדיקות דם שביצעתי לפני שבועיים יצאו תקינות פרט ל: wbc 14.4 כאשר הרף העליון הוא 11 EOS 16.8% EOS NUMBER 2.4 כאשר הערך העליון הוא 0.4 בבדיקות דם שביצעתי היום: EOS abs 1.3 כאשר הגבול העליון הוא 0.45 EOS 11.7% אציין כי בעבר כל הבדיקות הנ״ל יצאו תקינות. היום טסטים לאלרגיה הראו אלרגיה לקרדית אבק ולברוש(דבר שידוע לי כבר במשך הרבה שנים -מגיל ילדות) רציתי לשאול מה אומרים הערכים הגבוהים? האם זה יכול להיות בגלל משהו מסוכן כמו סרטן? תודה מראש

מדובר בעליה קלה במספר ההאיאוזינופילים ויש לכך סיבות רבות כמו משני לאלרגיה, מחלות זיהומיות, תרופות, מחלות דלקתיות ועוד, באופן עקרוני גם מחלות גידוליות יכולות להיות, אך זו לא הסיבה השכיחה.

מנהל פורום המטולוגיה